top of page

Hi, ik ben Serena

Als kind was ik al gefascineerd door het vermogen van een camera om een ​​moment, een energie, soms zelfs een heel verhaal vast te leggen in slechts één stilstaand beeld. ​

 

Mijn specialiteit is om een ​​persoon precies vast te leggen zoals ik hem of haar zelf zie: uniek, mooi en authentiek. Mijn focus ligt op portretten en branding fotoshoots, maar je kunt me ook boeken voor evenementen, bruiloften of andere klussen.

Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt neem ik je van begin tot eind mee in alle stappen van het proces. Van het boeken van het kennismakingsgesprek tot aan het kiezen van de juiste outfits en locatie. Tijdens de fotoshoot zelf help ik je bij het poseren en zorg ik dat jij op je allerbest op jouw foto's komt te staan. Ik heb zelf 15 jaar lang voor de camera gestaan en ben tevens modelcoach geweest, dus ik weet precies hoe ik jou hierin kan begeleiden. Ik zorg ervoor dat jij ontspannen voor mijn camera kunt bewegen en op je allermooist op de foto komt staan.

 

Als mijn foto's je aanspreken, plan dan GRATIS en vrijblijvend een kennismakingsgesprek voor jezelf in door op de onderstaande knop te klikken. No worries, je zit nergens aan vast door dit gesprek in te plannen. Kennismaken is helemaal vrijblijvend! 

bottom of page